Floralaan 17C
7321 BA Apeldoorn

06 29 41 51 47

In vertrouwen met jezelf en anderen

Floralaan 17C
7321 BA Apeldoorn

06 29 41 51 47

We denken eerder aan het opladen van onze mobiel, dan van onze eigen accu.

 

Tarieven en vergoedingen

Tarieven
De tarieven zijn inkomensafhankelijk. Actuele uurtarieven worden met u doorgesproken tijdens het eerste gesprek. Voor gesprekken in de avonduren en voor een bezoek bij u thuis of elders, geldt een aangepast uurtarief. Buiten een straal van 15 kilometer van de kantoorlocatie wordt een kilometervergoeding in rekening gebracht.
Psychosociale behandelingen zijn vrijgesteld van BTW.

Vergoedingen
De meeste zorgverzekeraars vergoeden (een deel van de) psychosociale gesprekskosten, afhankelijk van het pakket en de polisvoorwaarden. Het totaal bedrag per jaar en het percentage dat vergoed wordt per gesprek, kunt u terugvinden in uw polisvoorwaarden of u kunt informeren bij uw zorgverzekeraar. Uw zorgverzekeraar zal in dat geval vragen naar de zakelijke- en registratiegegevens van Praktijk Fiducia (zie home-page). Soms kan een diaconie of werkgever (een deel van de) gesprekken vergoeden.

Wijze van betalen
U ontvangt na gesprek een factuur. Graag binnen 14 dagen voldoen.

Afzegging
Een afspraak met een NVPA-therapeut dient, bij verhindering door de client, 24 uur voor de tijd van de afspraak te worden afgezegd. In geval van niet tijdige afzegging of niet-afzegging wordt het consult in rekening gebracht. Dit wordt niet vergoed door uw zorgverzekeraar.

Laatste nieuws:

Praktijk Fiducia heeft ook een gesprekslocatie in Ede.

Hebt u geen reactie ontvangen op uw mail? Mogelijk is ons antwoord in de SPAMbox gekomen.

Wilt u direct een afspraak maken?